Крим буде чекати імміграційна проблема з криміналітетом


Після розпаду СРСР рухливість населення в Росії значимо знизилася , внутрішні міграції поступилися місцем зовнішнім. Перша 
« ластівка» - початок 1990 -х років - повернення етнічних росіян на історичну колиску. Загальне число приїхали в РФ в 1992-2000 рр. . оцінюється в 8 мільйонів чоловік. Відтік російського жителів з ​​неблагополучних регіонів , таких як Північний Кавказ , йде повним ходом.
За заявою Дмитра Козака до Москви і Підмосков'я за дев'ять місяців 2013 в'їхало близько 3,3 мільйона мігрантів !

Потім , після початку економічного зростання в країні , ключову частину міграційного потоку стали представляти трудові мігранти. Більшість іноземців , які тимчасово перебувають в Росії - громадяни країн СНД , переважно України , Узбекистану , Таджикистану , Киргизії , Молдови. Роботодавці використовували з користю для себе їх правову неграмотність , використовуючи їх робочу силу з порушенням законодавства ( не оформлюючи їм дозвіл на роботу) і ставлячи таким чином у безправне становище. Самі трудові мігранти з республік Середньої Азії та Закавказзя часто не володіють російською мовою , не мають професії. Цьому сприяє і те , що до 2002 року в Росії не було відповідного мінімальним стандартам законодавства про міграцію . Серед держав , що не входять в СНД , найбільша кількість мігрантів до Росії поставляють Китай , а також В'єтнам , Афганістан , Туреччина .




За даними Росстату , опублікованому 3 червня 2010 року, за I квартал 2010 р. число мігрантів всередині Росії збільшилася на 7,1 тис. осіб, або на 1,9 % порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Міграційний приріст населення Росії знизився на 5,8 тис.осіб, або на 10,0 %, що відбулося в результаті зменшення числа зареєстрованих за місцем проживання прибули в Російську Федерацію (на 6,3 тис.осіб, або на 9,7 %) , в тому числі за рахунок іммігрантів з країн держав-учасниць СНД - на 6,7 тис.осіб, або на 11,2 %. Поряд з цим відмічено скорочення числа вибулих за межі Росії на 0,5 тис.осіб, або на 7,3 % , у тому числі в держави-учасниці СНД - на 0,01 тис.осіб, або на 0,3 %.
У I кварталі 2010 р. в обмін населенням з державами - учасниками СНД було відзначено зменшення міграційного приросту . Збільшення приросту спостерігалося в міграційному обміні з Республікою Молдова , Україна , Азербайджаном , Таджикистаном.
За 9 місяців 2013 року в Москву і Московську область в'їхало 3,3 мільйона трудових мігрантів , а в Санкт -Петербург і Ленінградську область - 2,5 мільйона трудових мігрантів.

якість складу в Россії падає з кожнім роком


Етнічний склад іммігрантів
Етнічний склад міграційного приросту населення Росії за 1992-2007 роки : росіяни - 65,1 % , вірмени - 7,2 % , українці та білоруси - 6,6 % , татари - 5,4 % , азербайджанці - 2,3 % , башкири , марійці , мордва , удмурти і чуваші - 1,9 % , інші народи Росії - 2,0 %, інші -9,5 %.

Етнічні кримінальні угруповування 




слов'янські
До літа 1996 року в Москві діяло понад тридцять кримінальних угруповань . Серед слов'янського крила особливо відрізнялися ті , назви яких походили від назв районів Москви . Такі угруповання теж були різними . В одних випадках вони могли зібрати до тисячі бійців протягом декількох годин. Примітно , що до складу такого угрупування могли входити не тільки штатні бойовичка , але й запрошені з боку ! Слов'янські та інші етнічні угрупування намагалися жити в світі. Але кримінальний розклад у місті могли похитнути так звані приїжджі угруповання - з Сибіру , з Уралу , з Далекого Сходу , а також з південних областей Російської Федерації. Ці угруповання були «голодні ». Їм необхідно було відвоювати місце під сонцем , і вони вносили дисбаланс в розстановку сил. Звідси починалися кримінальні війни .
Слов'янська злочинність сьогодні:


• Пітер - « тамбовська » угруповання . Лідер - Кумарін (Володимир Барсуков ) . Вважається підлеглим В. В. Путіна в його тіньовому бізнесі. Виконував замовні вбивства і віджимання бізнесу. Найбільший в нашій півкулі порно- бізнес. В угрупованні до 2000 бійців , не рахуючи бригадирів . 



Спеціалізація : торговий бізнес , АЗС , торгівля нафтопродуктами , готельний і ресторанний бізнес, нерухомість , перекачування і відмивання грошей.



• Братськ , Красноярськ , Калінінград , частина Далекого Сходу , Хабаровськ , місто Іванине - « ізмайлівська » угруповання . Лідер - « Аксен » ( Аксьонов ) . Налічує кілька тисяч чоловік. Спеціалізація : страхування , деревне бізнес , алюмінієвий і целюлозний бізнес.






• Новосибірськ - « першотравнева » угруповання ( керують два брата) . Спеціалізація : займаються кришуванням середнього , торгового бізнесу , сфери послуг, частково готельний і ресторанний бізнес.

татарські











Татарські ОЗГ займаються грабежами , замовними вбивствами , « кришуванням » , здирництвом а також відмиванням грошей. Татарська мафія не визнає « злодійських законів». « Хаді Такташов » - одна з найвідоміших російських ОЗГ , яка виникла ще наприкінці 1970 -х років і була ліквідована лише через 20 років.






Чеченські
« Чеченська » злочинне угруповання не визнає « злодійських законів» , характеризується найбільшою згуртованістю і діє « безмежно ». Її діяльність включає вимагання , викрадення людей , торгівлю зброєю і наркотиками , контроль над банками, готелями , казино і розважальними центрами , ринками. Цю ОЗГ відрізняє найбільша згуртованість. У вересні 1999 року глава МВС РФ Володимир Рушайло заявив , що чеченські злочинні угруповання 
« контролюють понад однієї тисячі об'єктів економіки , в тому числі 72 комерційних банку , причому вісім з них в Москві».





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Я вам розповім трохи про те, як працює пропаганда. Професія політтехнолога, яку мав честь носити, дозволяє мені розібратися у військовому сегменті цього явища.

Термины в разведке